Ο χάρτης των αγγείων σας ζωντανά μπροστά σας

Γιατί να πρέπει να υποφέρετε όταν προσπαθούν να βρουν φλέβες σας
και σας τσιμπούν πολλές φορές; ενώ υπάρχει η λύση.

Τώρα ιατροί και νοσηλευτές βλέπουν καθαρά που θα επέμβουν !
Τώρα βλέπουν ξεκάθαρα αυτό που βλέπετε και εσείς !
μια και τώρα,   βλέπετε μέσα από το δέρμα σας

Η Ιατρική συσκευή VeinViewer® φωτίζει και εμφανίζει επάνω σε όποιο
σημείο του σώματος επιλέξουμε, τα αγγεία και την ροή του αίματος προσφέροντας λιγότερα τσιμπήματα, λιγότερο πόνο και επιτυχία με το πρώτο τσίμπημα στις αιμοληψίες, σε κάθε ασθενή ακόμα και σε νεογέννητα.


Πλεονεκτήματα χρήσης

Η απλή αιμοληψία για εργαστηριακές εξετάσεις ή ο καθετηριασμός φλέβας μπορεί να είναι μια ανήσυχη και ακόμα και επίπονη εμπειρία για πολλούς ασθενείς. Εκτός από τον φόβο των βελονών, πολλοί ασθενείς πρέπει να υπομείνουν τα πολλαπλά τσιμπήματα όταν δεν μπορεί να βρει το νοσηλευτικό προσωπικό την κατάλληλη φλέβα.
Ευτυχώς, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος. Το σύστημα απεικόνισης αγγείων VeinViewer®  είναι μια επαναστατική ιατρική συσκευή που μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει την επιτυχία των διαδικασιών από το πρώτο -πρώτο βήμα, βρίσκοντας γρήγορα τη σωστή φλέβα.

Εκτός από πολυάριθμα άλλα οφέλη, λιγότερα «τσιμπήματα» σημαίνουν λιγότερο πόνο και τις μικρότερες πιθανότητες για μόλυνση.
Βελτιώνοντας το ποσοστό επιτυχίας στις προσπάθειες φλεβοκεντήσεων, το VeinViewer® επιτυγχάνει:

1. Μείωση της αίσθησης του πόνου και του stress για τους ασθενείς και τις
   οικογένειες τους.
2. Μεγαλύτερη επιτυχία σε φλεβοκεντήσεις που μειώνουν το ποσοστό πιθανών
    μολύνσεων για τους ασθενείς και το ιατρικό προσωπικό.
3. Επιτυχία στην αποφυγή αγγείων κατά την διάρκεια δερματολογικών θεραπειών     με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι εκχυμώσεις.
4. Εύκολη χαρτογράφηση και πρόσβαση αγγείων που θέλουμε να επέμβουμε.
5. Αύξηση της επιτυχίας σε φλεβοκεντήσεις ακόμα και σε παραδοσιακά δύσκολα ή
    επίφοβα άτομα.
Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι το VeinViewer® διπλασιάζει το ποσοστό επιτυχίας φλεβοκέντησης «με το πρώτο τσίμπημα», σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους πρόσβασης στα αγγεία.
Το VeinViewer® πραγματικά προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στη φροντίδα του ασθενή.
Είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε τριτοβάθμιες Μονάδες Υγείας από εξωτερικά ιατρεία,
αγγ
ειοχειρουργικές κλινικές έως και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, με εκπληκτική χρηστικότητα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών.
Η διανομή του έχει αρχίσει σε επιλεγμένους ιατρούς μικροβιολόγους, αγγειοχειρούργους, δερματολόγους, μαιευτήρια, ογκολογικές & παιδιατρικές κλινικές.

Τι πετυχαίνουμε με το VeinViewer®
Η βελτίωση της διαδικασίας φλεβοκέντησης σημαίνει μεγαλύτερη αποδοτικότητα που μεταφράζεται σε λιγότερο πόνο του ασθενή, λιγότερα αναλώσιμα, λιγότερες πιθανότητες μολύνσεων προσωπικού και ασθενών, λιγότερη εξάρτηση σε πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό και τελικά, ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας σας, σαν του οργανισμού που προσφέρει την τελειότερη τεχνολογία στην υπηρεσία της φροντίδας της υγείας.