ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.!

Επιτέλους μπορείτε τώρα να ουρείτε όρθιες  χωρίς να πλησιάζετε την τουαλέτα, μακριά από βρώμικες επιφάνειες

Χωρίς να λερώνεστε

Το Magic Cone προτείνει λύση για αυτό που απασχολεί τις γυναίκες όλων των ηλικιών στην καθημερινότητα τους ακόμη και όταν ταξιδεύουν. Στις δημόσιες τουαλέτες που είναι εξαιρετικά ενοχλητικό και ανθυγιεινό το κάθισμα, πόσο μάλλον όταν οι τουαλέτες είναι βρώμικες ή ο χώρος γύρω τους ακατάλληλος. Το Magic Cone είναι κατασκευασμένο από βιοδιασπώμενο απορροφητικό χαρτί που επιτρέπει στις γυναίκες να ουρούν σε όρθια στάση. Είναι ελαφρύ, χωρίς όγκο, επίπεδο και μπορεί να χωρέσει εύκολα στη τσάντα.

  • Το πρόβλημα ξεφεύγει της υγιεινής και παραμένει ουσιαστικό για όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν μια επιπλέον δυσκολία λόγω φυσιολογίας σώματος ή ασθένειας και επισκέπτονται την τουαλέτα θέλοντας να αποφύγουν το βαθύ κάθισμα.
  • Ιδανικό για γυναίκες που είτε είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης, είτε έχουν πρόβλημα στις αρθρώσεις τους, λόγω τραυματισμού ή λόγω χειρουργικών επεμβάσεων ή λόγω ηλικίας. Για τα μικρά κοριτσάκια επίσης η προσέγγιση της λεκάνης σε δημόσιο χώρο ήταν και είναι πάντα το άγχος των γονέων.
  • Είναι καινοτόμο, εύχρηστο και βρίσκει πολλές εφαρμογές στην καθημερινότητα, μερικές από τις οποίες ενδεικτικά είναι : Δημόσιες τουαλέτες, αεροπλάνα, τουριστικά λεωφορεία, clubs, σχολεία, καράβια ,εκθέσεις, festivals, τρένα, στο camping, στην κατασκήνωση, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και για διευκόλυνση συλλογής ούρων για μικροβιολογικές εξετάσεις.

Ενημέρωση

Οδηγίες χρήσης Magic Cone


Φωτογραφίες

« 4 of 4 »

Βίντεο

 


Δελτία τύπου

womantoc.gr

missbloom.gr

shape.gr

Τηλεθεατής

Αγορά