Υπάρχουν οι εφευρέσεις αλλά υπάρχουν και τα επιτεύγματα όπως η συσκευή VeinViewer®  από την εταιρεία .

Με το VeinViewer®  επιτυγχάνεται η προβολή και ζωντανή απεικόνιση του επιπολής φλεβικού δικτύου, σε πραγματικό χρόνο ροής κυκλοφορίας αίματος επάνω σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος του ασθενή.

Το VeinViewer® είναι η πρώτη και η μόνη κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, συσκευή υψηλής τεχνολογίας για τον εντοπισμό του αγγειακού δικτύου και της απεικόνισής του σε πραγματικό – ζωντανό χρόνο κυκλοφορίας αίματος επάνω στην επιφάνεια του δέρματος.

Από την απεικόνιση του αγγειακού δικτύου, οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, έχουν τη δυνατότητα να απεικονίσουν τη θέση της περιοχής του αγγείου που στοχεύουν και να παρατηρήσουν οποιαδήποτε μετακίνηση του αγγείου ανεξάρτητα από την ηλικία ενός ασθενή, τον τύπο σωμάτων ή τον τόνο δερμάτων. Με αυτό τον τρόπο και με μη επεμβατική τεχνολογία διευκολύνονται κλινικές πράξεις όπως: οι φλεβοκεντήσεις για αιμοληψίες, η τοποθέτηση ενδοφλεβίων καθετήρων, η θεραπεία κιρσών/ ευρυαγγειών, ο έλεγχος αιμάτωσης αγγείων προ-εγχειρητικά και μετεγχειρητικά, οι μεταγγίσεις σε ευπαθή άτομα όπως ασθενείς με μεσογειακή αναιμία, η χορήγηση χημειοθεραπειών, η παρεντερική διατροφή, ή μακροχρόνια χορήγηση αντιβιοτικών, η άμεση παρακολούθηση συγχρόνως από ιατρό και ασθενή θεραπειών laser και σκληροθεραπείας σε κιρσούς και ευρυαγγείες.

Τώρα το νοσηλευτικό προσωπικό βλέπει ξεκάθαρα που επεμβαίνει, η αιμοληψία πραγματοποιείται με το 1ο τσίμπημα αποφεύγοντας τυχόν σπασμένες φλέβες ή θρομβωμένες, παρατηρώντας συγχρόνως την πορεία της έγχυσης τυχόν σκευάσματος στο φλεβικό δίκτυο, δεν σπαταλούνται πολλαπλά αναλώσιμα από αποτυχημένες προσπάθειες φλεβοκέντησης και ο ασθενής που μας ενδιαφέρει αντιμετωπίζεται με ξέχωρη ποιότητα..

Χωρίς τη χρήση αναλωσίμων, η συσκευή χρησιμοποιεί συνδυασμό υπέρυθρης δέσμης φωτός και πρωτοποριακή τεχνολογία υψηλής ανάλυσης εικόνας για να φωτίζει και να απεικονίζει επάνω στην επιφάνεια του δέρματος το αγγειακό δίκτυο αντανακλώντας στην αιμοσφαιρίνη με αποτέλεσμα να βλέπετε εσείς και οι ασθενείς σας πραγματικά μέσα από το δέρμα.

Εξαιρετικά χρήσιμο σε βιοπαθολόγους, δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, σε αναισθησιολόγους, παιδοχειρουργούς και αγγειοχειρούργους, αλλά και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, το VeinViewer® χωρίς χρήση αναλωσίμων βελτιώνει το ποσοστό επιτυχίας στις προσπάθειες φλεβοκεντήσεων, πετυχαίνοντας:

  1. Αύξηση επιτυχίας σε φλεβοκεντήσεις ακόμα και σε παραδοσιακά δύσκολα ή επίφοβα άτομα, όπως βρέφη ή χρόνιοι ασθενείς ή αποφυγή αγγείων που θα δημιουργήσουν ανεπιθύμητες εκχυμώσεις.
  2. Μείωση της αίσθησης του πόνου και του stress για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους
  3. Μείωση του ποσοστού πιθανών μολύνσεων για τους ασθενείς και το ιατρικό προσωπικό
  4. Μείωση του κόστους των αναλωσίμων που χρειάζονται για την αιμοληψία ή την τοποθέτηση καθετήρων.
  • Εμφανίζει τα αγγεία εξίσου καλά σε παχιά ή λεπτά άτομα,
  • με έντονη τριχοφυϊα ή όχι και σε σκουρόχρωμα ή ανοικτά δέρματα.
  • Με άριστα αποτελέσματα ακόμα και σε πρόωρα νεογνά.

Είναι γεγονός ότι η τεχνολογία της NASA, όπως είναι αυτή του VeinViewer®, είναι στα χέρια της επιστήμης για την καλυτέρευση της καθημερινότητας του ασθενή. Δεν υπάρχει ανταγωνιστικό σχετικό προϊόν στην παγκόσμια αγορά, συνοδεύεται από μελέτες, επιστημονικές ανακοινώσεις και ποιοτικά πιστοποιητικά και δεν είναι τυχαίο ότι το 75% των καλύτερων νοσοκομειακών μονάδων των Ην. Πολιτειών της Αμερικής έχουν εξοπλιστεί με αυτό (συνημμένες λίστες μονάδων υγείας).

Τηλεφωνήστε για ραντεβού στο 6944 47 88 47 ή στο 210 60 90 699 για να μας δώσετε την ευκαιρία να σας το παρουσιάσουμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους απόκτησής του, με σκοπό να εξασφαλίσετε την επιτυχία σε φλεβοκεντήσεις, που με μαθηματική ακρίβεια θα αυξήσει την ικανοποίηση των ασθενών σας.

 

Ενημερωθείτε και δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις χρήσεις του.